-

Jump to content



Sign up for a free account!

Signing up for an account is fast and free. As a member you can join in the conversation, enter contests and you won't get the popup ads that guests get. Click here to create your free account.

Photo
- - - - -

Dual-head spaz trying powerstrip? Help?


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
1 reply to this topic

#1 of 2 Chris PC

Chris PC

    Producer

  • 3,994 posts
  • Join Date: May 12 2001

Posted April 02 2003 - 03:15 PM

I have a matrox G400 max with Dual-head and I want to use power-strip to run an AE100. How do I do this? I can't even figure out dual-head yet!?

thanx for any help

Chris
Going from projector to flatscreen for a while.... :P

#2 of 2 Chris PC

Chris PC

    Producer

  • 3,994 posts
  • Join Date: May 12 2001

Posted April 02 2003 - 06:00 PM

Ok, getting dual-head to work might be neat, but here's my problem.

My AE100 is registering WIDE480, but, I want to make sure its truly pixel perfect. I see some mid-screen tearing on certain DVD's, and it happens in the same place each time. I don't think my setup is truly pixel perfect. I tried someones posted settings, but they weren't right. Before I blame the tearing on the Matrox DVD software or the pj, I need to be sure I'm running 100% pixel perfect.

Eventually I intend to use an iScan with my interlaced DVD player, but I have to use this for now.

thanx for any help,

Chris
Going from projector to flatscreen for a while.... :P