Jump to content



Sign up for a free account!

Signing up for an account is fast and free. As a member you can join in the conversation, enter contests to win things like this Logitech Harmony Ultimate Remote and you won't get the popup ads that guests get. Click here to create your free account.

Photo
- - - - -

Panasonic reliability issues?


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
1 reply to this topic

#1 of 2 Jeff_Hunt

Jeff_Hunt

    Stunt Coordinator

  • 57 posts
  • Join Date: Mar 21 2000

Posted April 01 2003 - 01:57 AM

I've got a friend who has had an RP56 for 13 months, it has recently started getting an H03 error and then the player stops. It won't play anything, it's a real pain in the butt.

Looking around he found some people with similar issues:

http://rottentomatoe....,format--.html


There is also this description of how to fix the problem:

"After 1yr and 2months of use I got the h02 error and no matter what I tried it wouldn't work. So I took off the case spun the plastic gear on top of the eject tray. I also turned the plastic gears inside of the tray. Then I opended the tray and inserted a DVD. Just as soon as the machine took the DVD in and closed I pushed down on the center of the plastic wheel on top of the tray and spun it. The DVD player picked up on the spin I gave it and began accelerating and has worked ever since."


Has anyone else had this problem? What's going on here?

#2 of 2 greg.i

greg.i

    Auditioning

  • 2 posts
  • Join Date: Apr 01 2003

Posted April 02 2003 - 07:22 AM

Hey there, I'm the friend.

I have found some more info on this and actually reply to another post here: http://www.hometheat....14#post1456016

I got the unit running again, but the fix is not exactly, um, elegent. If anyone else knows a better way around this other than what I have done (cracking it open and forcing the spindle to move) let us know.

Thanks