-

Jump to content



Photo
- - - - -

Mitsu 65869 problem.


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
3 replies to this topic

#1 of 4 OFFLINE   LeRoy Gonzalez

LeRoy Gonzalez

    Agent

  • 26 posts
  • Join Date: Feb 12 2003

Posted March 28 2003 - 02:14 AM

I bought a Mitsubishi 65869 last september, about week or two later I noticed that at startup the tv would show a blackish green screen with green lines bowed up for about a second and then go away. I went to the store were I purchased it and they sent out a tech. He said it wasn't anything serious and would be in contact with mistubishi to see what the problem might be, he thought it was the green gun turning on before the other two. I finally heard from him last week, he said it was nothing to worry about. Has anyone experienced this? What should I do. I'm worried it will eventually turn into a bigger problem.

#2 of 4 OFFLINE   David.N

David.N

    Agent

  • 46 posts
  • Join Date: Sep 02 2002

Posted March 28 2003 - 08:14 AM

I have a mitsu 55859 and it does the same thing. Have had the TV for a year and a half. I did have to add another panamax surge protector. In the hot summer months the power drops from the AC turning on would shut-off the TV. Other than than, works like a champ.

#3 of 4 OFFLINE   LeRoy Gonzalez

LeRoy Gonzalez

    Agent

  • 26 posts
  • Join Date: Feb 12 2003

Posted March 31 2003 - 03:15 AM

Thanks David. I'll look into a panamax.

#4 of 4 OFFLINE   Tommy T

Tommy T

    Stunt Coordinator

  • 76 posts
  • Join Date: Jul 31 2002

Posted March 31 2003 - 04:38 AM

My 55411 is doing the same thing but only on the component 1 input.

If you find out anything, let me know!

Tommy