Jump to content



Sign up for a free account!

Signing up for an account is fast and free. As a member you can join in the conversation, enter contests to win things like this Logitech Harmony Ultimate Remote and you won't get the popup ads that guests get. Click here to create your free account.

Photo

Out of nowhere Xbox Live update...?


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
7 replies to this topic

#1 of 8 Derrik Draven

Derrik Draven

    Supporting Actor

  • 932 posts
  • Join Date: Dec 07 1998

Posted March 10 2003 - 12:05 PM

Started logging into 'Live through the dashboard, just to see if any friends were online, and before I could I was taken to the Xbox Live updater screen. It took about 20 seconds and downloaded...something; I guess.

I have no idea what.

Any of you guys ever experience this kind of thing?
Better to have a gun and not need it, than to need a gun and not have it.

#2 of 8 Joel Mack

Joel Mack

    Screenwriter

  • 2,321 posts
  • Join Date: Jun 29 1999

Posted March 10 2003 - 01:31 PM

Yes.

#3 of 8 Graeme Clark

Graeme Clark

    Screenwriter

  • 2,181 posts
  • Join Date: Jan 05 2000

Posted March 10 2003 - 02:47 PM

There hasn't been any official word on it, but I've heard it was just to add the European countries into the dashboard. Seems plausible.

#4 of 8 Andre F

Andre F

    Screenwriter

  • 1,492 posts
  • Join Date: Dec 09 2000

Posted March 10 2003 - 03:09 PM

I noticed that as well...
-Andre F

-= Impossibility is a concept created by those unwilling to try... =-

My Home Theater

#5 of 8 James St

James St

    Supporting Actor

  • 959 posts
  • Join Date: May 08 1999

Posted March 11 2003 - 12:08 AM

I noticed the bandwidth test has added some fields and increased the number of packets. Also the XBL intro screen is now 4:3 with black bars on the side on my widescreen.

#6 of 8 Rob_Pierce

Rob_Pierce

    Second Unit

  • 297 posts
  • Join Date: Apr 24 2002

Posted March 12 2003 - 03:34 AM

Quote:
I noticed the bandwidth test has added some fields and increased the number of packets.


Me too. I don't know if it makes an actual difference in the DL or UL speeds for my connection, but my numbers sure are a lot higher, I guess due to the number of packets.

#7 of 8 James St

James St

    Supporting Actor

  • 959 posts
  • Join Date: May 08 1999

Posted March 12 2003 - 04:21 AM

Quote:
numbers sure are a lot higher


Yeah mine are showing 9700 up and 6600 down with a latency in the high 90's. Through DSL Reports I'm getting 1800 down and 280 up on a consistent basis via PC. The XBL test is probably much smaller and more simplistic in determining the quality of your connection. I'll stick with my PC numbers.

#8 of 8 Mark Dubbelboer

Mark Dubbelboer

    Screenwriter

  • 1,011 posts
  • Join Date: Oct 06 1999

Posted March 12 2003 - 08:04 AM

They increased the number of packets a couple of weeks ago. i haven't done the update today yet.
they never seem to give an official word on any of these things however.





Forum Nav Content I Follow