1. Guest,
    If you need help getting to know Xenforo, please see our guide here. If you have feedback or questions, please post those here.
    Dismiss Notice

Mobile browser barely working

Discussion in 'Forum Help and Feedback' started by Steve Tannehill, Mar 22, 2013.

  1. Steve Tannehill

    Steve Tannehill Ambassador

    Joined:
    Jul 6, 1997
    Messages:
    5,550
    Likes Received:
    213
    Location:
    DFW
    Real Name:
    Steve Tannehill
    The feedback area is showing up in Mobile Safari on my iPhone, but most other sections pull up a blank page (like the blu-ray section and the After Hours Lounge).
     
  2. Kevin Collins

    Kevin Collins Owner, from The Other Washington
    Owner

    Joined:
    Jan 14, 2007
    Messages:
    2,547
    Likes Received:
    67
    Location:
    Seattle, WA
    Real Name:
    Kevin Collins
    Thanks for the heads up. I don't have an iOS device at work, but I did verify that it works over WP8 IE. I'll try on my iPad and iPod Touch tonight when I get home.
     
  3. Rod J

    Rod J Premium
    Supporter

    Joined:
    Feb 27, 2005
    Messages:
    177
    Likes Received:
    0
    Location:
    Michigan, USA
    Real Name:
    Rodney Jewett
    everything looks ok on my ipad2
     
  4. Greg_S_H

    Greg_S_H Well-Known Member

    Joined:
    May 9, 2001
    Messages:
    15,257
    Likes Received:
    219
    Location:
    North Texas
    Real Name:
    Greg
    I like to use Atomic Browser on my iPhone, set to desktop. Everything looks alright, but I can't figure out how to collapse unneeded forum sections. On my computer, it's a hidden minus on the edge of the blue forum header. Any ideas how to do it on a touch device?
     
  5. ManW_TheUncool

    ManW_TheUncool Well-Known Member

    Joined:
    Aug 18, 2001
    Messages:
    5,945
    Likes Received:
    30
    Real Name:
    ManW
    Seems fine for the most part via Mobile Chrome on my Samsung GS3. _Man_
     
  6. ManW_TheUncool

    ManW_TheUncool Well-Known Member

    Joined:
    Aug 18, 2001
    Messages:
    5,945
    Likes Received:
    30
    Real Name:
    ManW
    Correction. I'm apparently getting the same problem as Steve on the mobile site though I do get a HTTP 500 error instead of blank page (using Mobile Chrome). I don't see the problem on the full site using the same browser/device though. _Man_
     
  7. Bryan X

    Bryan X Well-Known Member

    Joined:
    Feb 10, 2003
    Messages:
    3,469
    Likes Received:
    3
    I'm getting the same problem as Steve on my iPhone with the mobile site. Click on a sub forum and I get a blank page. Going to the full site on my iPhone and everything shows up fine.
     
    Peter Apruzzese likes this.
  8. Peter Apruzzese

    Peter Apruzzese Well-Known Member

    Joined:
    Dec 20, 1999
    Messages:
    3,028
    Likes Received:
    521
    Real Name:
    Peter Apruzzese
    Same here on iPhone 4 with iOS 5.1.1
     
  9. schan1269

    schan1269 HTF Expert
    HW Reviewer

    Joined:
    Jul 4, 2012
    Messages:
    17,038
    Likes Received:
    894
    Location:
    Chicago-ish/NW Indiana
    Real Name:
    Sam
    Not able to use the mobile version either on a LG L9 with Android 4.0. Full site works just as well as on the laptop. Only issue I have is the same issues with other forums with drop-down/pop-ups(because of the touch screen itself vs a mouse) for certain content. Have to figure out the workarounds.
     
  10. Adam Gregorich

    Owner

    Joined:
    Nov 20, 1999
    Messages:
    15,566
    Likes Received:
    647
    Location:
    The Other Washington
    Real Name:
    Adam
  11. Kevin Collins

    Kevin Collins Owner, from The Other Washington
    Owner

    Joined:
    Jan 14, 2007
    Messages:
    2,547
    Likes Received:
    67
    Location:
    Seattle, WA
    Real Name:
    Kevin Collins
    It seems like an issue when running the mobile version regardless if it is on a mobile device or desktop browser.
     
  12. Adam Gregorich

    Owner

    Joined:
    Nov 20, 1999
    Messages:
    15,566
    Likes Received:
    647
    Location:
    The Other Washington
    Real Name:
    Adam
    This has been fixed. Can everyone please check again?
     
  13. Cameron Yee

    Cameron Yee Well-Known Member
    Reviewer

    Joined:
    May 9, 2002
    Messages:
    11,288
    Likes Received:
    503
    Location:
    Since 2006
    Real Name:
    Cameron Yee
    Things seem to be as they should be. Replying from Dolphin browser on Android.
     
    Adam Gregorich likes this.
  14. Steve Tannehill

    Steve Tannehill Ambassador

    Joined:
    Jul 6, 1997
    Messages:
    5,550
    Likes Received:
    213
    Location:
    DFW
    Real Name:
    Steve Tannehill
    It's working on my iPhone now. Thanks.
     
    Adam Gregorich likes this.
  15. Mike Frezon

    Mike Frezon Moderator
    Moderator

    Joined:
    Oct 9, 2001
    Messages:
    35,911
    Likes Received:
    4,576
    Location:
    Rensselaer, NY
    Ditto. Mine wasn't working yesterday.

    'Tis now
     
    Adam Gregorich likes this.
  16. Adam Gregorich

    Owner

    Joined:
    Nov 20, 1999
    Messages:
    15,566
    Likes Received:
    647
    Location:
    The Other Washington
    Real Name:
    Adam
  17. Bryan X

    Bryan X Well-Known Member

    Joined:
    Feb 10, 2003
    Messages:
    3,469
    Likes Received:
    3
    Working for me, too. Thanks!
     
  18. ChristopherG

    ChristopherG Well-Known Member

    Joined:
    Jul 16, 2003
    Messages:
    1,748
    Likes Received:
    146
    Real Name:
    Chris
    Nevermind - must have been a cockpit error....
     

Share This Page