1. Guest,
    If you need help getting to know Xenforo, please see our guide here. If you have feedback or questions, please post those here.
    Dismiss Notice

Known Issues With The Migration

Discussion in 'Forum Help and Feedback' started by Dave Upton, Mar 22, 2013.

  1. Adam Gregorich

    Owner

    Joined:
    Nov 20, 1999
    Messages:
    15,560
    Likes Received:
    644
    Location:
    The Other Washington
    Real Name:
    Adam
    I am running IE 10 and it puts my cursor above the box, but I can still click below it and paste text like this.
     
  2. Adam Gregorich

    Owner

    Joined:
    Nov 20, 1999
    Messages:
    15,560
    Likes Received:
    644
    Location:
    The Other Washington
    Real Name:
    Adam
    Placing issues in one giant thread makes it hard for us to keep track of them and make sure they get addressed. If you have a bug or something you want to see can you please file a ticket with us? http://www.hometheaterforum.com/tracker/ We don't want anything to fall through the cracks. If it is a bug, please put your browser and OS in the ticket so we don't have to track you down later :)
     
  3. Sumnernor

    Sumnernor Well-Known Member

    Joined:
    Apr 18, 2007
    Messages:
    831
    Likes Received:
    16
    Location:
    Munich, Germany
    Real Name:
    Sumner Northcutt
    I am using FF 19.0.2 with XP

    I have just tried with Post 105. If I don't eliminate anything from the QUOTE function, the cursor can go under field. But if I delete everything under the 1st line of the quote, then the cursor cannot go below.

    If I delete all the lines below the first line of the quote except the very last line, the cursor can go below.

    If I delete all the non.blank info of the last line, the cursor can go below.

    If I delete all the lines below the first line of the quote except the very last line and then delete ALL of the last line then the cursor CANNOT go below.
     
  4. Adam Gregorich

    Owner

    Joined:
    Nov 20, 1999
    Messages:
    15,560
    Likes Received:
    644
    Location:
    The Other Washington
    Real Name:
    Adam
    And easy. Just paste the link and it auto embeds, you don't need to format the text to add a hyperlink. Just copy/paste :)
     
  5. Adam Gregorich

    Owner

    Joined:
    Nov 20, 1999
    Messages:
    15,560
    Likes Received:
    644
    Location:
    The Other Washington
    Real Name:
    Adam
    Id rather you have suggestions that just bitching. We have a few things in the hopper to make it better, they are a couple of days out, so its a know issue and we are working on it. In the meantime you can use the category menu on the top bar or user the Forum Nav buttons on the top and bottom of the screen.
     
  6. Sumnernor

    Sumnernor Well-Known Member

    Joined:
    Apr 18, 2007
    Messages:
    831
    Likes Received:
    16
    Location:
    Munich, Germany
    Real Name:
    Sumner Northcutt
    Another error. If I am on page 6 of a 7 page thread and on page 6 hit quote for a post, that quote will go to the end of page 6 NOT page 7-
     
  7. Mike Frezon

    Mike Frezon Moderator
    Moderator

    Joined:
    Oct 9, 2001
    Messages:
    35,884
    Likes Received:
    4,570
    Location:
    Rensselaer, NY
    That actually pretty much worked that way under the Huddler software, too.

    if you are on page 6 of a 7 page thread...and want to quote something from page six (but still see what's posted on page 7)...you should click "Multi-Quote."

    Then, you'll get a cool little box in the lower right-hand corner of your screen. Navigate to page 7 (the box will follow you). If you decide to quote two other posts, also hit multi-quote. When ready to post, click on the little box and all quotes will appear in your replay. If you decide to only quote the one post from page six, the workflow is the same--click the box and the one quote will appear in your reply box.

    I really like the multi-quote feature in this software. VERY intuitive.
     
  8. RobertR

    RobertR Well-Known Member

    Joined:
    Dec 19, 1998
    Messages:
    9,662
    Likes Received:
    153
    Should I be getting a "can't connect to server" message when using Tapatalk? Oops, I see it's already addressed.
     
  9. Adam Gregorich

    Owner

    Joined:
    Nov 20, 1999
    Messages:
    15,560
    Likes Received:
    644
    Location:
    The Other Washington
    Real Name:
    Adam
    Yes as we don't have the tapatalk extensions installed at the moment. Try using the mobile skin, it works really well If it doesn't automatically load on your device look for the link in the lower left corner that says change theme and select IP.Board Mobile
     
  10. Adam Gregorich

    Owner

    Joined:
    Nov 20, 1999
    Messages:
    15,560
    Likes Received:
    644
    Location:
    The Other Washington
    Real Name:
    Adam
    Thanks Mike. Sumnernor, this is how it worked previously.
     
  11. Steve Tannehill

    Steve Tannehill Ambassador

    Joined:
    Jul 6, 1997
    Messages:
    5,550
    Likes Received:
    213
    Location:
    DFW
    Real Name:
    Steve Tannehill
  12. Adam Gregorich

    Owner

    Joined:
    Nov 20, 1999
    Messages:
    15,560
    Likes Received:
    644
    Location:
    The Other Washington
    Real Name:
    Adam
  13. Professor Echo

    Professor Echo Well-Known Member

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Messages:
    1,919
    Likes Received:
    986
    Location:
    Los Angeles
    Real Name:
    Glen
    Is there a way to skip to the last page of a thread on the mobile version? All I can see are NEXT and PREVIOUS buttons. ???
     
  14. Adam Gregorich

    Owner

    Joined:
    Nov 20, 1999
    Messages:
    15,560
    Likes Received:
    644
    Location:
    The Other Washington
    Real Name:
    Adam
  15. ManW_TheUncool

    ManW_TheUncool Well-Known Member

    Joined:
    Aug 18, 2001
    Messages:
    5,945
    Likes Received:
    30
    Real Name:
    ManW
    That and it would be nice to have a quick-and-easy way to either jump (from the bottom) back to the top for forum nav or simply have forum nav items duped at the bottom. _Man_
     
  16. Sam Posten

    Sam Posten Moderator
    Moderator

    Joined:
    Oct 30, 1997
    Messages:
    19,961
    Likes Received:
    1,582
    Location:
    Aberdeen, MD & Navesink, NJ
    Real Name:
    Sam Posten
    Not sure if this has been reported yet or not, but if a post ends with a quoted section when you try to edit that post you cannot get below the quote to add new content. This happens with both editors.
     
  17. Dave Upton

    Dave Upton Owner
    Owner

    Joined:
    May 16, 2012
    Messages:
    2,323
    Likes Received:
    215
    Location:
    Houston, TX
    Real Name:
    Dave Upton
    Sam - that's strange, and good to know. I'll test it. Can you submit in Tracker please?
     
  18. Dave Upton

    Dave Upton Owner
    Owner

    Joined:
    May 16, 2012
    Messages:
    2,323
    Likes Received:
    215
    Location:
    Houston, TX
    Real Name:
    Dave Upton
    Sam - I was able to get below myself. I just had to press Enter a few times. Can you try that for me?
     
  19. Dave Upton

    Dave Upton Owner
    Owner

    Joined:
    May 16, 2012
    Messages:
    2,323
    Likes Received:
    215
    Location:
    Houston, TX
    Real Name:
    Dave Upton
    You want this in the mobile version, correct - as it's already in the desktop skin.
     
  20. Sam Posten

    Sam Posten Moderator
    Moderator

    Joined:
    Oct 30, 1997
    Messages:
    19,961
    Likes Received:
    1,582
    Location:
    Aberdeen, MD & Navesink, NJ
    Real Name:
    Sam Posten
    OK, that works but is non obvious. Should be able to get below that quote using the down arrow.

    Sam
     

Share This Page