1. Guest,
    If you need help getting to know Xenforo, please see our guide here. If you have feedback or questions, please post those here.
    Dismiss Notice

Known Issues With The Migration

Discussion in 'Forum Help and Feedback' started by Dave Upton, Mar 22, 2013.

  1. Lord Dalek

    Lord Dalek Well-Known Member

    Joined:
    Apr 4, 2005
    Messages:
    2,516
    Likes Received:
    221
    Real Name:
    Joel Henderson
    For whatever reason I can't get any of the subforum pages to come up on mobile. I'm using Android 4.2.
     
  2. Dave Upton

    Dave Upton Owner
    Owner

    Joined:
    May 16, 2012
    Messages:
    2,325
    Likes Received:
    215
    Location:
    Houston, TX
    Real Name:
    Dave Upton
    Noticed the same issue this morning - thanks for confirming.
     
  3. Sumnernor

    Sumnernor Well-Known Member

    Joined:
    Apr 18, 2007
    Messages:
    831
    Likes Received:
    16
    Location:
    Munich, Germany
    Real Name:
    Sumner Northcutt
    I mentioned something earlier but not very well. Important is that PMs can be sent & received, I am sure that that has a lower pri than other things-
     
  4. SWFF

    SWFF Well-Known Member

    Joined:
    Jan 14, 2010
    Messages:
    1,883
    Likes Received:
    27
    Location:
    USA
    Real Name:
    Shawn Francis
    Just a heads up, all the topics I was subscribed to are GONE! I was wondering why I wasn't seeing any activity from this site.
     
  5. Nelson Au

    Nelson Au Well-Known Member

    Joined:
    Mar 16, 1999
    Messages:
    12,046
    Likes Received:
    701
    Is it just me, emails I get that informs of a new post in the thread I am following is taking me to a page that says this social site is not available now. It seems to be happening a lot today.And from what I can see, thread that were subscribed to are now called threads we "follow"? If so, I can get used to that. And thanks, the avatars are back!
     
  6. Cameron Yee

    Cameron Yee Well-Known Member
    Reviewer

    Joined:
    May 9, 2002
    Messages:
    11,290
    Likes Received:
    505
    Location:
    Since 2006
    Real Name:
    Cameron Yee
    For me, the home page is showing "Community not ready" but accessing the boards is fine, via the email links.
     
  7. schan1269

    schan1269 HTF Expert
    HW Reviewer

    Joined:
    Jul 4, 2012
    Messages:
    17,038
    Likes Received:
    894
    Location:
    Chicago-ish/NW Indiana
    Real Name:
    Sam
    I'm not getting any emails(not that I ever got many). And up till a few minutes ago I was seeing(something to the effect of...)

    "Invision forum suite is not ready"
     
  8. Cees Alons

    Cees Alons Moderator
    Moderator

    Joined:
    Jul 31, 1997
    Messages:
    19,145
    Likes Received:
    242
    Real Name:
    Cees Alons
    We have been down for a few hours.


    Cees
     
  9. schan1269

    schan1269 HTF Expert
    HW Reviewer

    Joined:
    Jul 4, 2012
    Messages:
    17,038
    Likes Received:
    894
    Location:
    Chicago-ish/NW Indiana
    Real Name:
    Sam
    At least I know it isn't just me...ha
     
  10. Cameron Yee

    Cameron Yee Well-Known Member
    Reviewer

    Joined:
    May 9, 2002
    Messages:
    11,290
    Likes Received:
    505
    Location:
    Since 2006
    Real Name:
    Cameron Yee
    In case your avatar looks stretched, go in to your profile settings and adjust the crop and that should correct it.
     
  11. Adam Gregorich

    Owner

    Joined:
    Nov 20, 1999
    Messages:
    15,568
    Likes Received:
    647
    Location:
    The Other Washington
    Real Name:
    Adam
    When it rains it pours. We intentionally took the site offline last night to work on avatars, link redirects and do some work on restoring images. The outage today was a HW issue with the server we are hosted on. Its just one of those fluke things.

    We just resolved the problems with our mobile site so that should take care of Lord Dalek's problem. Images are our next priority, followed by subscriptions and first names. Those last two might take a week + but we are working on them. Images will hopefully slowly happen over the next few days, we need to do a bit more testing first.

    Navigation including a better menu, and adding some additional buttons to make common features easier are also on the short list. Thanks for your patience.
     
  12. RickER

    RickER Well-Known Member

    Joined:
    Jan 4, 2003
    Messages:
    5,130
    Likes Received:
    2
    Location:
    Tulsa, Oklahoma
    Real Name:
    Rick
    My Avatar was stretched, but not anymore...except in the "Reply to this topic" area. When i got to the bottom of any thread, i see my Avatar, and it looks tall. The box in that spot is a different size. When i post in a thread, or go to my Profile, it looks fine.
     
  13. Mike Frezon

    Mike Frezon Moderator
    Moderator

    Joined:
    Oct 9, 2001
    Messages:
    35,914
    Likes Received:
    4,578
    Location:
    Rensselaer, NY
    I must be missing something. Adam & Rick's avatars look 16:9 (this is a request i had made for the new software). But I cannot get mine to look 16:9. Yet the original file is 16:9.

    And...it looks 16:9 on my profile page.

    ?!?
     
  14. Cameron Yee

    Cameron Yee Well-Known Member
    Reviewer

    Joined:
    May 9, 2002
    Messages:
    11,290
    Likes Received:
    505
    Location:
    Since 2006
    Real Name:
    Cameron Yee
    Well, to me Adam and Rick's avatars look more like 1.66:1 than 1.78:1, but yeah, my 1.78:1 image of Iron Man is showing as 1:1 in the threads.
     
  15. PaulGo

    PaulGo Well-Known Member

    Joined:
    May 26, 2012
    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    Location:
    Maryland
    Real Name:
    Paul
    Thanks for fixing my login problems!
     
  16. Steve Tannehill

    Steve Tannehill Ambassador

    Joined:
    Jul 6, 1997
    Messages:
    5,550
    Likes Received:
    213
    Location:
    DFW
    Real Name:
    Steve Tannehill
    Views are not incrementing. There's a post that I viewed that is still showing 0 views.
     
  17. Adam Gregorich

    Owner

    Joined:
    Nov 20, 1999
    Messages:
    15,568
    Likes Received:
    647
    Location:
    The Other Washington
    Real Name:
    Adam
    I'm not sure if it is cached and updated at various intervals. I verified that if I go to a thread and post that it increments both the post and view counter.

    I am testing it with a few posts to see if it increments overnight.
     
  18. pitchman

    pitchman Well-Known Member

    Joined:
    Aug 11, 1998
    Messages:
    1,849
    Likes Received:
    18
    Location:
    Columbia, MO
    Real Name:
    Gary
    It's working fine on my iMac using Safari, but I can't log in using Safari on my iPad. I get a message that reads:

    Invision Power Services Inc​
    Community not ready...
    The social suite community you are trying to access is not yet available.​



    I prefer the familiar look of the forum in Safari (rather than the app), so any help is greatly appreciated. Thanks, guys!
     
  19. Cameron Yee

    Cameron Yee Well-Known Member
    Reviewer

    Joined:
    May 9, 2002
    Messages:
    11,290
    Likes Received:
    505
    Location:
    Since 2006
    Real Name:
    Cameron Yee
    I had a problem trying to insert an image into a post using a URL. In the edit mode it would show, but upon posting it would disappear. I finally had to switch to HTML mode and code it by hand for it to show.

    If it matters, it was in the Tribute to Brunettes thread.
     
  20. Mike Frezon

    Mike Frezon Moderator
    Moderator

    Joined:
    Oct 9, 2001
    Messages:
    35,914
    Likes Received:
    4,578
    Location:
    Rensselaer, NY
    THAT'S what matters the most...
     

Share This Page