Wireless Internet thru TV using surround sound

Discussion in 'Beginners, General Questions' started by KillerKat, Jan 23, 2013.

  1. KillerKat

    KillerKat Auditioning

    Joined:
    Jan 20, 2013
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    I corrected the setup for our surround sound system, however now when we use the internet option on the TV there is no sound (it worked before I made the change). TV/Dish, Bluray & Xbox all have sound. Will the surround sound not work when we are using the internet option on the TV? Equipment List: Flat Screen TV - Panasonic TC-P60ST50 Receiver - Yamaha RX-V373 (supports 5.1 channels) Bluray - Sony BDP-S590 Speakers - Polkaudio - 2 front, 2 rear, 1 center & 1 subwoofer Dish Network Receiver - VIP722DVR Xbox - 360 Connections: Based on advise I receive on another thread (thanks!!!) this is how my system is currently setup... Dish is plugged into HDMI1 of Yamaha Bluray is plugged into HDMI2 of Yamaha Xbox is plugged inot HDMI3 of Yamaha Yamaha HDMI Out is plugged into TV HDMI1 Thanks Kat
     
  2. schan1269

    schan1269 HTF Expert
    HW Reviewer

    Joined:
    Jul 4, 2012
    Messages:
    17,112
    Likes Received:
    898
    Location:
    Chicago-ish/NW Indiana
    Real Name:
    Sam
    I have a Panny "network" TV and I tried Pandora and its audio was stuck in the TV. And what do you mean "worked before"? I see in your "other thread post" you removed the toslink between the TV and Yamaha(when you were apparently using the TV as the hub). If your "network audio" came out of the Yamaha, reconnect the toslink for it.
     
  3. KillerKat

    KillerKat Auditioning

    Joined:
    Jan 20, 2013
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Thanks we have sound now!!
     

Share This Page