Sat help

Discussion in 'Archived Threads 2001-2004' started by Mark Littlejohn, Sep 7, 2001.

  1. Mark Littlejohn

    Joined:
    May 27, 2001
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    I just got my direct tv hooked, now I have 2 locations bedroom and basement, Im getting 99% Level with both recievers, now the ones I purchased through direct werent too impressive not even s video. So a friend of my cousins wanted to sell 1 of his RCA HD , got it hooked it, it only gets half the stations I even tried his personal one the exact same model still I get searching for signals.... mind you one the recievers from direct I get 99 % signal what gives.
     
  2. Glenn Overholt

    Glenn Overholt Producer

    Joined:
    Mar 24, 1999
    Messages:
    4,207
    Likes Received:
    0
    I think you have to tell DirecTv that you changed receivers. They have to 'connect' it before it will work. Be aware that you might be on hold for a long time.
    Glenn
     
  3. R Benson

    R Benson Auditioning

    Joined:
    Oct 16, 1998
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Have you gone into the setup menu and told the receiver that you are connected to the 18" dish and not the oval twin LNB dish?
    ------------------
     
  4. Mark Littlejohn

    Joined:
    May 27, 2001
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Yes the first thing I did was call Direct TV and I also changed dish settings thanks.
    ------------------
     

Share This Page