Panasonic reliability issues?

Discussion in 'Playback Devices' started by Jeff_Hunt, Apr 1, 2003.

  1. Jeff_Hunt

    Jeff_Hunt Stunt Coordinator

    Joined:
    Mar 21, 2000
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    I've got a friend who has had an RP56 for 13 months, it has recently started getting an H03 error and then the player stops. It won't play anything, it's a real pain in the butt.

    Looking around he found some people with similar issues:

    http://rottentomatoes.bizrate.com/ma...,format--.html


    There is also this description of how to fix the problem:

    "After 1yr and 2months of use I got the h02 error and no matter what I tried it wouldn't work. So I took off the case spun the plastic gear on top of the eject tray. I also turned the plastic gears inside of the tray. Then I opended the tray and inserted a DVD. Just as soon as the machine took the DVD in and closed I pushed down on the center of the plastic wheel on top of the tray and spun it. The DVD player picked up on the spin I gave it and began accelerating and has worked ever since."


    Has anyone else had this problem? What's going on here?
     
  2. greg.i

    greg.i Auditioning

    Joined:
    Apr 1, 2003
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hey there, I'm the friend.

    I have found some more info on this and actually reply to another post here: http://www.hometheaterforum.com/htfo...14#post1456016

    I got the unit running again, but the fix is not exactly, um, elegent. If anyone else knows a better way around this other than what I have done (cracking it open and forcing the spindle to move) let us know.

    Thanks
     

Share This Page