Need help with my acurus A250

Discussion in 'AV Receivers' started by lotusing, Apr 18, 2013.

  1. lotusing

    lotusing Auditioning

    Joined:
    Apr 18, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Real Name:
    franco
    I just moved and when packing, someone lost the power cable to my amp. How do I shop for one? It has written on the back of the amp by the power cord outlet, 10a 110v and I have a cable from an older monitor that I don't use and it fits perfectly and is a 10amp 110v. Is this cable ok or do I need the exact cable for this amp?
    Thanks
     
  2. schan1269

    schan1269 HTF Expert
    HW Reviewer

    Joined:
    Jul 4, 2012
    Messages:
    17,105
    Likes Received:
    898
    Location:
    Chicago-ish/NW Indiana
    Real Name:
    Sam
  3. lotusing

    lotusing Auditioning

    Joined:
    Apr 18, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Real Name:
    franco
    Thanks for the reply, that is the exact one that I have. I plugged it in briefly this morning and the on light was slightly flashing so I unplugged it. After you showed me that one I plugged it in again and now I have no power at all.
     
  4. lotusing

    lotusing Auditioning

    Joined:
    Apr 18, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Real Name:
    franco
    I pulled the amp out and put it on my bench and plugged it again and this time it lite up but was flashing like it was not getting a good connection.
     
  5. schan1269

    schan1269 HTF Expert
    HW Reviewer

    Joined:
    Jul 4, 2012
    Messages:
    17,105
    Likes Received:
    898
    Location:
    Chicago-ish/NW Indiana
    Real Name:
    Sam
    I would buy another cord, preferably 14awg.
     

Share This Page