NAD T762 won't turn on

Discussion in 'AV Receivers' started by statmanbill, May 3, 2011.

  1. statmanbill

    statmanbill Auditioning

    Joined:
    May 3, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I've had this NAD for several years and love it. Left for an extended time (four months), and when I returned, it wouldn't turn on. Of course I read the manual and changed batteries in the remote, but no luck. I removed the cover (it's out of warranty), and I see two tiny fuses on the bottom, close to where the AC cord goes. They appear to be okay. The amber standby lamp lights, but the unit will not power up. I live in a small town and am 125 miles away from the nearest dealer/service. If there is something simple that someone has encountered that may save me a 250 mile round trip, I would be eternally grateful!

    Thanks,

    Bill Owen
     
  2. zarenick

    zarenick New User

    Joined:
    Oct 6, 2013
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Real Name:
    Nick
    Hi Bill,

    Did you ever figure out what the problem was? I just started experiencing the same issue with my NAD 762 receiver. I wonder if you fixed it.

    Regards,
    Nick Z.
     
  3. whotopia

    whotopia New User

    Joined:
    Nov 28, 2013
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Real Name:
    Steven
    Hi,
    Has anyone figured out why this is happening? I have the same problem with my unit. I try to turn it on, it clicks, then shuts down.
    Thanks,
    Steven
     

Share This Page