help - X1 not working w/ breakout cables

Discussion in 'Displays' started by Bret Pritchett, Sep 17, 2003.

  1. Bret Pritchett

    Bret Pritchett Stunt Coordinator

    Joined:
    Jul 9, 2003
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    I just got an Infocus X1 and am getting it set up. I am running composite, S-video, and a VGA to Component breakout cable (35' from PC Cables). I have the VGA plugged into the computer input on the X1 and the RGB plugs (with the little attachments on them) connecting to my receiver. I didn't get a picture, so I plugged the breakout directly into my DVD player and then my Xbox and still did not reveive an image from either one.

    This is really irritating - the S-video looks great - so I can't wait to see what the component looks like.

    Any ideas?
     
  2. John Rheaume

    John Rheaume Auditioning

    Joined:
    Oct 12, 1998
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    You need a progressive scan DVD player to send the signal to the VGA connector on the X1. What player do you have? Is it progressive scan?
     
  3. Bret Pritchett

    Bret Pritchett Stunt Coordinator

    Joined:
    Jul 9, 2003
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    oops, I just assumed that the DVD playe had progressive scan (its my roomates - I don't really pay attention to his stuff). So I guess I will be making a trip out to Circuit City today

    As for the Xbox, I didn't realize that there were more options to set in the Xbox after selecting widescreen


    thanks!
     

Share This Page