360 to do 1080p

Discussion in 'Gaming' started by munsterrr, Feb 27, 2008.

  1. munsterrr

    munsterrr Extra

    Joined:
    Feb 26, 2008
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    is the only way to get the 360 to accomplish 1080p through the HDMI???

    if so im one of those unfortunate individuals that have an old one and need to get a new one.

    damn i dont know if i want the 1080p 360 or the logitech 550 remote. one or the other i dunnnnooooo
     
  2. JoeyR

    JoeyR Second Unit

    Joined:
    Jan 1, 2003
    Messages:
    422
    Likes Received:
    0
    Real Name:
    Joey
    yeah its only through HDMI
     
  3. Gary Seven

    Gary Seven Grand Poo Pah

    Joined:
    Aug 15, 2003
    Messages:
    1,601
    Likes Received:
    157
    Location:
    Lake Worth, Florida
    Real Name:
    Gaston
    It will do it using the VGA connector if your TV has one.
     
  4. Magnus_M

    Magnus_M Stunt Coordinator

    Joined:
    Jan 9, 2002
    Messages:
    82
    Likes Received:
    1
    Aside from HDMI the following resolutions are possible with these connections (as long as your tv can handle said resolution on that input).

    VGA:

    HD DVD - 1080p resolution and all others
    DVD - Upscaled as high as 1080p resolution and all others
    Games - 720p games upscaled to 1080p, also supports native-1080p games in the future

    Component:

    HD DVD - 1080i resolution maximum, limited by AACS
    DVD - Upscaled to 480p maximum, limited by CSS
    Games - 720p games upscaled to 1080p, also supports native-1080p games in the future

    Xbox 360 HD DVD playback: Maximum 1080i via component, 1080p VGA-only - Engadget HD
     
  5. munsterrr

    munsterrr Extra

    Joined:
    Feb 26, 2008
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    now that is straight barney style. i like it. well played. this should answer alot of questions
     

Share This Page